Aile, Evlilik ve Çocuk Danışmanlığı

Halil Özgen Psikoloji

Bireysel Danışmanlık

Stres, kaygı, mutsuzluk, özgül fobiler, takıntılar, içe kapanıklık ve özgüven eksikliği, iletişim kuramama. Öfke kontrol sorunu, kişilik bozukluğu, arkadaşlık, aile içi problemler, nişanlılık ve ilişki sorunları.

Devamını oku

Aile ve Evlilik Danışmanı

İletişim sorunları, şiddetli geçimsizlik, uyumsuz kişilikler, öfke kontrol sorunu, gelin kaynana tartışması. Kıskançlık aldatan erkek, aldatan kadın ve boşanma süreçleri.

Devamını oku

Çocuk ve Ergen Pedagojisi

Hiperaktivite ve dikkat dağınıklığı, öğrenme güçlüğü, ders çalışmama, sınav kaygısı, okul sorunu, uyum ve davranış sorunları, anne ve baba ayrılığı, tuvalet alışkanlığı.

Devamını oku

Evlilikte Cinsel Problemler

Kadınlarda ilk gece korkusu. Ağrılı cinsel birleşme, Vajinismus sorunu ve hızlı çözümleri. İlişkiye girememe nedenleri, cinsel isteksizlik ve tiksinti, cinsel işlev bozukluğu.

Devamını oku

Adana ve Türkiye'de +10.000'den fazla Yüz Yüze ve Online Danışmanlık Tecrübesi

Halil Özgen aile danışmanlığı alanındaki bilgi ve deneyimiyle Adana ve Türkiye'de öncü bir isim olarak kabul edilmektedir. Anne, baba, çocuk ve ergenlerden oluşan aile bireylerinin ve evli çiftlerin karşılaştıkları sorunlarla ilgilenmektedir.
psikolog2
psikolog1

Mutluluğunuzu Ertelemeyin

Hocamız, Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde yüz yüze ve online aile danışmanlığı hizmetiyle, aile içi sorunların çözümünde aktif rol üstlenerek, birçok ailenin mutluluğuna katkı sağlamıştır. Çalışmalarında mutlu bireyler, çiftler ve çocuklar oluşturmayı hedeflemiştir. Bireylerin aile, evlilik, iş, okul ve arkadaş ortamlarında yaşadıkları sorunların ve çatışmaların çözümünde onlara destek olmaktadır. Bu destek, bireylerin daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesine katkı sağlamaktadır.
Halil Özgen Kimdir

Adana Uzman Psikolog ve Aile Danışmanı Ekibimiz

Adana'da Psikolojik Danışmanlık hizmetleri, bireysel, aile ve evlilik danışmanlığı, çocuk ve ergen danışmanlığı gruplarını içerir.

Danışanlarımızın Halil Özgen
hakkında neler söylediğini görün

Bugün bir danışmanlık randevusu alın!

Adana psikolog seans ücretleri, hocanın uzmanlık alanı, yaş ve deneyimi gibi faktörlere göre değişkenlik gösterebilir. Seans ücretleri ortalama 750-2500 TL arasındadır. 50 yaşındaki deneyimli Halil Özgen hocamız, danışanların bütçesini dikkate alarak en uygun seans ücretleri ile çalışmaktadır.

Halil Özgen Hocamız deneyimli Psikolog ekibiyle birlikte, Adana, Mersin, Osmaniye, Osmaniye ve Gaziantep illerinde sizlere özel danışmanlık uygulamalarıyla amaçlarınıza ulaşmanıza yardımcıdır.

Lütfen seanslar hakkında bilgi almak için aşağıdaki bilgileri doldurun. En kısa sürede uzmanlarımız sizinle iletişime geçecektir.



    Psikolojik Danışmanlık Merkezlerimiz

    Merkezlerimiz Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde aile ve evlilik danışmanlığı, cinsel sorunlar, çocuk ve ergen psikolojisi ve bireysel danışmanlık konularında hizmet vermektedir.

    Adana Psikolog

    Özel Adana Aile Danışmanlık Merkezi
    Medical Park Hastanesi Üstü 14. Kat Seyhan / Adana

    Mersin Psikolog

    Say Psikolojik Danışmanlık
    2. Çevre Yolu Üzeri Shell Petrol Karşısı Yenişehir / Mersin

    Osmaniye Psikolog

    Özgen Psikolojik Danışmanlık
    Masalpark Karşısı Saray Pastanesi Üstü Osmaniye

    Gaziantep Psikolog

    Rönesans Psikolojik Danışmanlık
    İbrahimli Anneler Parkı Civarı Gaziantep

    Kahramanmaraş Psikolog

    Ra Pozitif Danışmanlık
    Haydarbey mah. Onikişubat / Kahramanmaraş

    Online Psikolog

    Türkiye ve Dünya Genelinde whatsapp üzerinden görüntülü online psikolojik danışmanlık hizmetleri.

    Bir Profesyonel Bul

    Psikoloji ve terapi dünyasından
    en son haberleri görüntüleyin

    Misyonumuz herkes için sağlık ve esenliğe teşvik etmektir

    Online terapi herhangi bir bozukluk için işe yarar mı?

    Şizofreni, paranoya, bipolar bozukluk gibi psikiyatri eşliğinde tedavi gerektiren ciddi bozukluklar için online terapi önerilmez. Ancak stres, öfke, özgüven kaybı ve kaygı gibi bireysel sorunlarda online danışmanlık etkilidir.  Ayrıca ilişki ve evlilik sorunları, çocuk ve ergen sorunları farklıdır. Özellikle Aile danışmanlığına giren psikolojik sorunlar için online psikolog desteği tamamen etkili olabilir.

    Seanslar ne sıklıkla yapılıyor?

    Ciddi psikolojik rahatsızlıklarda 15 günde bir seans önerilir. Sonrasında psikolojik sorunlar kontrol altına alındıkça seans aralığı ayda bir defa olarak gerçekleşebilmektedir. Süreç tamamen iyileşme noktasına geldiğinde kalıcı düzelmeler için seanslar 2 ayda bir yapılır.

    Bir seans ile bir sonraki arasında ne olur?

    Ciddi bozuklukların tedavisi için çevrimiçi terapi önerilmez. Ancak stres, kaygı, depresyon ve psikosomatik bozukluklara bağlı psikolojik sorunlar için tamamen etkili olabilir. İlk seansın sonunda danışanlara diğer seansa kadar kazanması gereken beceriler, düzenlemeler konusunda ödevleri verilir. Diğer seansta bu ödevler takip edilerek danışanların gelişimleri takip edilir.

    Tüm süreç ne kadar sürer?

    Adana’da psikolojik danışmanlık süreçleri soruna bağlı olarak ortalama 8-10 seans içinde çalışmalar etkili sonuçlar verir. Ancak tecrübeli hocalarla birlikte 4-6 seans içinde süreçler olumlu hale dönebilmekte ve etkili sonuçlar alınabilmektedir.

    Seansların maliyeti nedir?

    Psikolog yardım süreçleri, mevcut sorunların ciddiyeti, terapötik hedefler, psikososyal çevre gibi değişik faktörlere bağlıdır. Yani süreçler oldukça değişken bir süreye sahiptir. Bununla birlikte psikolog seans ücretleri ortalama 750 TL ile 2500 TL arasında değişen fiyatlarda olmaktadır. Hocamız Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde uygun psikolog seans ücretleri ile çalışmaktadır.

    Seansları karşılayamazsam ne yapmalıyım?

    Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde psikolojik danışmanlık süreçlerini karşılayabilmek için ekonomik durumunuzu etkilemeyecek şekilde hocanızla bir görüşme planı oluşturmanız gerekmektedir. hocamız sizlerle birlikte hem ilerlemenizi olumsuz etkilemeyecek hem de ekonomik olarak etkilenmeyecek seans aralıkları düzenleyecektir.

    Adana Psikolog Fiyatları

    Halil Özgen hocamız sizlere Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde uzun yıllardır danışmanlık yapmaktadır. Bununla birlikte Uzman Psikolog ekibimiz ile birlikte güvenle sorunlarınızın çözümüne doğru ilerleyebilirsiniz. Adana Özel Aile Danışmanlığı Merkezimiz profesyonel psikolog kadrosu ile her zaman sizlere daha iyi destek vermeye hazırdır.

    Online psikolojik destek görüşmelerimiz ise Bulutklinik üzerinden yapılmaktadır. Bulutklinik sahip olduğu güvenlik sertifikaları ile dünya standartlarında bir veri güvenliği sağlamaktadır. Özellikle yapılacak online görüntülü görüşmeler sistem tarafından asla kayıt altına alınamaz. P2P teknolojisi ile uçtan uca şifreli bir şekilde görüntü aktarımı sağlanır. Dolayısıyla çok basit bir şekilde bu sistemden faydalanabilirsiniz.

    Psikolog Ücretleri

    Türkiye’de psikolog ücretleri bölgelere ve şehirlere göre değişiklik göstermektedir. Adana, Mersin ve Osmaniye illerinde Psikolog fiyatları genellikle 750-3000 TL arası fiyatlar değişmektedir. Özel Adana Aile Danışmanlığı Merkezi olarak bizler danışanların memnuniyetini de dikkate alarak ücret politikası geliştiriyoruz. Dolayısıyla her kesimden insanın rahatlıkla erişebileceği imkanlar sunmaya devam ediyoruz.

    Sizi Arayalım

    Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurmak için bir dakikanızı ayırın yada bizi arayın. İlk randevunuzu ayarlamak için sizinle iletişime geçelim.






      error: Content is protected !!